• Mufiny klasyczne bez glutenu Celiko, 280g

Symbol: 5900038001121
Cechy Bez glutenu
6.29
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-3 dni roboczych
Cena przesyłki 9.99
Paczkomat InPost 9.99
Kurier InPost 19.99
Kurier InPost (Pobranie) 23.99
Dostępność Mało
EAN 5900038001121

Baw się Muffinami! 

Znakomity smak na początek i koniec dnia od ekspertów pieczenia Celiko!

Proste babeczki są doskonałym sposobem na wyśmienitą zabawę.

Zaproś do wspólnego pieczenia rodzinę i znajomych.  

Nagrodą będą pyszne, własnoręcznie zrobione i ozdobione Muffiny Celiko!

Produkt bezglutenowy (PL-064-051)

Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce - już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

Przepisy na wykonanie ciast - na opakowaniu. Więcej przepisów na stronie: www.celiko.com.pl/przepisy/

 

Opakowanie zawiera:

  • 280 g mieszanki do ciasta
  • 12 szt. foremek

SKŁAD PRODUKTU
cukier, skrobia z tapioki modyfikowana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, aromat, sól,substancja zagęszczająca - guma ksantanowa.

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Wartość odżywcza w 100 g // w jednym muffinie (ok 40g):
Wartość energetyczna 1617 kJ / 386 kcal // 647 kJ / 155 kcal
Tłuszcz 19 g // 7,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone < 0,1 g // < 0,1 g
Węglowodany 50 g // 20 g
w tym cukry 25 g // 10 g
Błonnik 0,2 g // 0,1 g
Białko 3,8 g // 1,5 g
Sól 0,71 g // 0,28 g

 

ALERGENY
Może zawierać: soję, mleko.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na adres kontakt@fiia.pl.